Erkul Atma Recep din kardeşiyiz”

Erkul  Atma Recep din kardeşiyiz”

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci'nin su fiyatlarını düşüreceğiz.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci’nin “su fiyatlarını düşüreceğiz. İlçenin ihtiyacı olan suyun Gönen Barajı ana gövdesinden getireceğiz. Orman ve Suişleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu’ndan bu konuda söz aldık” şeklindeki açıklamalarına “Atma Recep din kardeşiyiz” diye tepki gösterdi.

-Konu büyükşehirin konusu 

30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerden sonra su ve kanalizasyon işlerinin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde yürütüleceğini dile getiren Erkul, fiyat belirleme yetkisinin de 94 kişiden oluşan büyükşehir belediye meclisi tarafından belirleneceğini söyledi.

-Umut tacirliği yapmayın 

Erkul, “30 Mart’tan sonra Bandırma Belediye Başkanlığının su birim fiyatlarını belirlemede her hangi bir yetkisinin bulunmamasına rağmen sadece siyasi kaygılarla su fiyatlarının 2 TL’ye düşürüleceğinin ifade etmek yaklaşan yerel seçimler öncesinde umut tacirliğinden başka bir şey değildir.İnsanların umutlarıyla oynamayın”dedi.

-Her seçim dönemi gündeme getiriyorsunuz 

Şekerci’nin Balıkesir aday tanıtım toplantısında ilçenin ihtiyacı olan suyun Gönen Barajı ana gövdesinden getirilmesi konusunda  bakandan söz aldık şeklindeki açıklamalarına da değinen Erkul “İlçenin ihtiyacı olan suyun baraj ana gövdesinden alınması konusu sadece bu günün konusu değildir. Bu konuyla ilgili çalışmalar dönemim AK Partili Belediye Başkanı Recep Eraydın döneminde başlatılmış ancak bu güne kadar sonuç alınamamıştır. Yaklaşık olarak kamulaştırma bedelleriyle birlikte 15 milyon TL mal olması ön görülen bu projeyle ilgili 11 yıllık AK Parti iktidarı somut bir çalışma yapmamıştır. Her seçim döneminde konu gündeme gelmiş ancak bu güne kadar somut bir çalışma kaydedilmemiştir”şeklinde konuştu  



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli